Nederlag til bokselandshold med lokalt islæt

Formanden for Bokseklubben i Grindsted, Jørgen Hede Jensen, debuterede i går som assisterende landstræner, da det danske bokselandshold på udebane mødte Holland.
Blandt bokserne på landsholdet var lokale Nikki Møller Nielsen, der netop er vendt tilbage i ringen efter en skadespause på mere end 7 mdr. på grund af en skade han fik i armen ved semifinalen til de jyske senior mesterskaber.

I aftes var han altså tilbage i 69 kg-klassen efter at have tabt sig de ti kg han havde taget på under skadespausen. Det skete med en sikker 3-0 sejr over sin hollandske modstander:

– Jeg rammer ham rigtig godt med nogle hårde træffere, men var stadig lidt for stiv i overkroppen, sikkert efter den hårde træning, der har været de sidste 6-8 uger. Jeg skulle jo lige have banket noget rust af kroppen igen. Men det der gav udslaget i kampen, var at jeg kom med nogle eksplosive stød, der ramte rigtig og præcist – både hurtig og hårdt, uden jeg selv blev ramt, lyder kommentaren på gårsdagens kamp fra Nikki Møller Nielsen.

Trods Grindsted-drengens sejr tabte Danmark desværre landskampen med 5-2.