Nik & Jay og Queen Machine i Gryden 2017

Få dage før billetsalget til næste års Musik i Gryden i Grindsted indledes, kan arrangørerne komme med de to første navne til plakaten. Nik & Jay vender tilbage til Gryden, som de lukkede og slukkede i 2012. Derimod bliver det første gang Queen-kopierne, Queen Machine, gæster Grindsted Stadion.

– Vi er meget tilfredse med de to første navne, som vi tror rammer bredt blandt den meget brede musiksmag, som vores gæster i Gryden repræsenterer. Og uden at kunne afsløre hvem – så kan jeg godt sige, at der snart bliver offentliggjort flere topnavne til næste års koncert, siger Kurt Holm fra koncertudvalget.

De seneste to år har der været udsolgt til Musik i Gryden og det går arrangørerne naturligvis efter igen i 2017.

– Vi har haft to fantastiske år med udsolgt, men det er lige så vigtigt med glade koncertgæster og et fedt musikprogram. Det satser vi på at gentage, og vi er igen klar med 1.500 billetter med stor rabat fra den 1. december, fortæller Kurt Holm.

Der er således 200 kroner at spare, hvis man får fingre i nogle af de første 1500 billetter, der sættes til salg fra på torsdag. Billetterne kan købes enten via www.musikigryden.dk  eller i Kvickly i Grindsted. I alt er der 4500 billetter til Musik i Gryden 2017.