Norwegian med stor satsning fra Billund Lufthavn

Når sommersæsonen til næste år bliver skudt i gang, vil Norwegian være betydeligt mere til stede i Billund Lufthavn. I dag flyver Norwegian til Oslo og Bergen. Men de har netop lanceret, at de også kommer til at flyve til Stockholm og tre af danskernes favorit sommerdestinationer: Malaga, Alicante og Mallorca.

– Norwegians tilstedeværelse i Billund Lufthavn har altid været vigtig, og der er grobund for en stærk aktivitet for dem her, da det er et flyselskab, der er kendt af vestdanskerne for at give nogle rigtig gode oplevelser. Derudover har Norwegian også gode forbindelser til rejse- og charterbureauerne, så jeg er sikker på, at de hurtigt får succes med de nye ruter, fastslår Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn.

Med Norwegians udvidelse betyder, at der til næste sommer som minimum er otte ugentlige afgange fra Billund til både Malaga og Mallorca.

– Vi ved, at Alicante, Malaga og Mallorca er blandt danskernes foretrukne sommerrejsemål, og vi er glade for at kunne øge tilgængeligheden til netop disse destinationer for de danskere, der bor i Billund og omegn, hvor efterspørgslen er stor, siger Chief Commercial Officer i Norwegian, Magnus Thome Maursund, om de nye ruter fra Billund Lufthavn.

Også ruten til Stockholm vurderes at blive populær:

– Der er stor efterspørgsel på at rejse til Vestdanmark fra området omkring Stockholm, og det kommer Norwegian til at understøtte rigtig godt, da det betyder, at der den kommende sommer vil være mange flere flysæder til salg fra Stockholm til Billund. Norwegian er et super supplement til SAS på den her rute, siger Jan Hessellund.

Og ifølge Magnus Thome Maursund er der et godt grundlag for bl.a. at tiltrække svenske børnefamilier:

– Svenskere omkring Stockholm får nu bedre mulighed for at besøge Billund, der jo blandt andet tiltrækker mange børnefamilier, der vil opleve Legoland, siger Maursund.

FAKTA:

Norwegians nye ruter starter lidt forskudt af hinanden i løbet af sommeren:

  • Billund-Malaga starter 1. april med tre ugentlige afgange
  • Billund-Mallorca starter 1. maj med to ugentlige afgange
  • Stockholm-Billund starter 19. juni med to ugentlige afgange
  • Billund-Alicante starter 20. juni med en ugentlig afgang