Ny bademester var fem år gammel, da hans forgænger begyndte i jobbet

Per 1. maj overlader bademester Lars Madsen (tv) tøjlerne til Henrik Andersen.


Da bademester i Billund Bad Lars Madsen i 1982 begyndte i sit job, var Henrik Andersen knap fem år gammel. Per 1. maj overtager den nu 46-årige Henrik Andersen tøjlerne efter den mand han har kendt hele livet som Lars Bademester.

I hele 42 år har 65-årige Lars Madsen beklædt posten som leder og bademester i Billund Bad og han husker godt den unge knægt Henrik, som hyppig gæst i bassinerne – og endda også som ansat i spa-området fra Henrik var 14-17 år.

– Der var ikke så meget ballade med ham, husker Lars Madsen, der også var med til at pege på Henrik som sin afløser i ansøgerfeltet til den ledige stilling.

For Henrik Andersen er jobbet som ny bademester en gammel drøm, der nu går i opfyldelse.

– Det er lige mig at stå i spidsen for en hal – enten idrætshal eller svømmehal, hvor der er en kombination af almindelige borgere og foreningslivet. Det har bare altid tiltalt mig, siger Henrik Andersen.

Han ser frem til komme med sine egne inputs til fornyelser i Billund Bad – i respekt for historien:

– Vi skal mere liv herude – både i den offentlige åbningstid og for foreningslivet. Jeg vil gerne have involveret hele Billund Idrætsforening – også selvom der er et stykke vej fra hvor de færdes i Billund Idrætscenter og herud, siger Henrik Andersen.