Ny børne- og ungedirektør på plads i Billund kommune

Anders Lundsgaard er ny børne- og ungedirektør i Billund kommune. Foto: Rune Højer


Det bliver 41-årige Anders Lundsgaard fra Varde, der den 1. juni tiltræder som ny direktør for Børn- og Unge i Billund Kommune.

Der var et bredt ansøgerfelt til stillingen som direktør for Børn- og Unge selv om rekrutteringen er gennemført i Coronakrisen, hvilket blandt andet har medført at dele af ansættelsesudvalget har været med via Skype til samtalerne.

– Ansættelsesprocessen er gået rigtig fint, og vi var meget tilfredse med ansøgerfeltet. Nu glæder vi os meget til at få Anders ind i direktionen og som direktør for de mange dygtige og engagerede medarbejdere og ledere i Børn- og Ungeområdet, siger Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Den nye direktør er uddannet cand.psych. fra Århus Universitet og kommer aktuelt fra stillingen som chef for Børn- og Familie i Aabenraa Kommune, hvor han været ansat siden 2015 dels som leder af PPR og siden juni 2018 som Børne- og Familiechef.

Anders Lundsgaard har Diplom i Ledelse, projektlederuddannelse og uddannelse i systemisk ledelse, og har inden han rykkede til Aabenraa været psykolog i Esbjerg Kommune.

– Jeg glæder mig meget til at komme til Billund Kommune og til sammen med medarbejdere, ledere i området, områdechefer, direktion, politikere og samarbejdspartnere at fortsætte den ambitiøse kurs Billund Kommune er blevet kendt for som Børnenes Hovedstad med stort fokus på børn, unge og familier, siger Anders Lundsgaard i en pressemeddelelse fra Billund kommune.

Anders Lundsgaard afløser Thomas Reintoft, der 1. marts skiftede til en stilling som socialdirektør i Kolding Kommune.