Ny dansk film optages delvist i Billund

Både på Fyrrevænget og som her på Egevænget i Billund var der fyldt godt op med biler i alle størrelser til hele film-crewet.


Der var trængsel på Egevænget og Fyrrevænget i Billund i dag, torsdag, hvor skuespilleres og produktionsfolks køretøjer fyldte en stor del af begge veje. Det er filmselskabet Deluca, der er ved at optage scener til en ny film, der får premiere i november næste år.

Blandt hovedpersonerne i filmen, Rør Ved Mig, som er instrueret af Lars Kaalund, er Mille Dinesen, Mille Lehfeldt og Ulrich Thomsen, som alle også var til stede i Billund i dag. Første opgave var optagelser i Billund Lufthavn og dernæst på Fyrrevænget – af alle steder. Her var locationsfolkene fra Deluca Film nemlig faldet for Ulla Gaardes hæk, der ligger ud til vejen.

– De mente at vores hæk var helt perfekt til det, de skulle bruge i filmen. Så de kontaktede os en dag for at høre, om de måtte filme her, og det sagde vi så ja til, siger Ulla Gaarde.

Uden at afsløre for meget, kan vi fortælle at en bil skal køre galt på Ulla Gaardes vendeplads på Fyrrevænget, og så…. nej, det må I vente med at finde ud af til november næste år.