Ny direkte rute fra Billund til Zanzibar


Zanzibar – ordet smager af kridhvide sandstrande, eksotisk paradisferie og solgaranti. Det er afslapning i højeste klasse, eksklusivt og fyldt med mange store oplevelser.

Tidligere har drømmen blot været langt væk. I gennemsnit tager en rejse fra Billund til Zanzibar 19 timer med flere stops undervejs. Det er fortid, for nu åbner Bravo Tours op for direkte flyvninger til Det Indiske Oceans Juvel.

Zanzibar har længe stået i toppen af min ønskeliste over rejsemål. Det er ganske enkelt en juvel – præcis som man forestiller sig det med kridhvide sandstrande og azurblåt hav. Og så er der rigtig mange oplevelser – både dyr, natur og historie i hovedstaden, Stone Town, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Unik safari-kombination
Det tager kun 12 minutter at flyve fra Zanzibar til den nærmeste Afrikanske savanne. Det gør øen til noget ganske unikt – et eksotisk ferieparadis utrolig tæt på de vildeste safarioplevelser.

Nu bliver det muligt, at nyde nogle dage på Zanzibar, hoppe ombord på et fly og 12 minutter senere stå på den nærmeste savanne. Her kan man tage enten to, tre eller hele otte dage med vilde dyre- og naturoplevelser. En safari er noget ganske unikt, man bare må prøve i sit liv. Meget gerne flere gange, der er nemlig fare for at blive afhængig, siger Peder Hornshøj med et smil.

Tre dages-safarien bliver ifølge Bravo Tours noget ganske specielt. Den er døbt ”Bravo Touren 2016” og giver 18 bravo-gæster mulighed for at komme på en eksklusiv rundrejse. Her er der både inkluderet oplevelser på Zanzibar bl.a. en byrundtur i Stone Town og kydderitur, samt en helt unik hummermiddag på stranden.

”Det kan blive rigtig stort”
Bravo Tours har i første omgang valgt at give gæsterne mulighed for at vælge mellem to afrejsedatoer til paradis i februar og marts 2016. Men direktøren er ikke i tvivl om, at årets nyhed kan være en forløber til en fast charterafgang.

Zanzibar har helt klart potentiale til at blive en succes. Jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig andet. Så Zanzibar kan sagtens gå hen og blive en fast del af vores vinterkatalog, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours flyver direkte fra Billund Lufthavn 16. februar og 8. marts 2016.
Det bliver muligt at vælge flere kombinationer.

  • 14 dages ren badeferie på Zanzibar
  • Kombination med 2 dages safari i Saadani, Tanzania
  • Kombination med 8 dages safari i Kenya i Masai Mara
  • ”Bravo Touren 2016” – der både indeholder badeferie, 3 dages safari, udflugtspakke på Zanzibar og unik middag