Ny forpagter til Gyttegård Cafe på plads

De tidligere forpagtere løb fra aftalen efter blot 3 måneder, og efterlod en klub uden cafe, lige op til sæsonstart. Et frivilligt medlemskorps har holdt cafeen kørende, og får stor ros herfor af formand Hans Bennetzen

Kenneth Råbjerg er den nye forpagter af Gyttegård Cafe. Kenneth er et kendt ansigt i Gyttegård Golf Klub og lokalområdet. Han kender alt til golfspillet og Gyttegård Golf Klub som han har været medlem af i mange år.

”Min passion er at lave god mad til rimelige priser” udtaler Kenneth Råbjerg

”Det ligger mig meget på sinde, at menukortet skal tilbyde enkle og lækre retter, så alle fristes til at nyde lidt godt til ganen både før, under og efter spil” og fortsætter ”Cafeen skal være tilholdsstedet for alle der besøger Gyttegård Golf Klub. Det er hjertet i klubben. Her skal alle gæster have gode oplevelser, både med mad og betjening, så de går herfra med erindring om at det var godt”

”Som medlem af Gyttegård kender jeg til den rigtig gode klubånd, hvor medlemmerne bakker op om klubben. Herudover er det nogle fantastiske faciliteter som danner den perfekte ramme for golfspillere der skal hygge sig, men også giver mulighed for at andre – ikke medlemmer/golfspillere, kan komme forbi og nyde lidt godt fra menukortet samt evt. lave aftale om afholdelse af fester, konfirmationer mm.” udtaler Kenneth Råbjerg

I perioden indtil den nye forpagter opstarter, giver mange af klubbens medlemmer et nap med i cafeen. Golfklubben har et samarbejde med cafeen i Magion om levering af mad, som serveres af klubbens mange frivillige.

”Vi har en fantastisk klub og nogle fantastiske medlemmer der i tiden indtil vores nye forpagter starter, yder en kæmpe flot indsat i Cafeen” udtaler formand Hans Bennetzen og fortsætter ”Der er en rigtig god stemning i klubben og vi håber på, at Kenneth vil få gavn og glæde af den gode ånd og frivillighed der er blandt medlemmerne. Vi glæder os til at byde Kenneth velkommen og ser frem til nyde maden fra Cafeen” slutter Hans Bennetzen.

Kenneth overtager forpagtningen pr. 1. juli. Og aftalen løber foreløbig indtil ultimo oktober 2015, hvorefter den genforhandles. Dette giver begge parter mulighed for at vurdere om der er basis for et længerevarende samarbejde.

Konceptet bygger på at Kenneth selv vil klare de daglige ekspeditioner og når der skal festes vil disse blive planlagt i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Kenneth Råbjerg er 49 år og bosiddende i lokalområdet.

Man behøver ikke at spille golf for at kunne nyde de hyggelige omgivelser. Se åbningstider og menukort på gyttegaardgolfklub.dk

Mødefaciliteterne har alt moderne udstyr og der kan afholdes møder for mellem 2 og 100 personer. I tilknytning til møderne kan man til vælge, golf, mountainbike eller en tur på den 3,2 km. lange natursti med forhindringer.

Der afholdes mange konfirmationer, runde fødselsdage og fester og man behøver ikke være medlem af Gyttegård Golf Klub for at afholde sin fest der.