Ny kommunal chef på plads

Det blev 54-årige Helle Kisum fra Ringkøbing, der blev valgt som Billund kommunes nye økonomi- og personalechef.

– Den nye chef er valgt i et godt felt af ansøgere, og kommer til Billund med en bred ledelseserfaring fra Økonomiområdet. Aktuelt som afdelingsleder i Økonomi- og Personalestaben i Viborg Kommune siden 2011, lyder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

– Vi får i Helle Kisum en erfaren leder, der kan og vil bidrage både i forhold til drift- og udvikling af det nye stabsområde med økonomi, personale og indkøb, og jeg glæder mig til samarbejdet med hende, siger direktør for Teknik- og Økonomi, Jørgen Rye.

Helle Kisum er 54 år og bor privat med sin mand i Ringkøbing, mens to voksne piger på 25 og 29 år er flyttet hjemmefra. Hun har foruden bred og kompetent ledelseserfaring også en Diplomuddannelse i ledelse. I Billund bliver hun leder af en stabsafdeling med 24 personer fordelt på økonomi, personale og indkøb.

– Jeg glæder mig meget til at blive leder for den nye stabsafdeling i Billund Kommune og tage imod de faglige og ledelsesmæssige opgaver, der venter på mig i den nye stilling. Samtidig glæder jeg mig til sammen med medarbejdere og samarbejdspartnere i organisationen, at tage fat i de opgaver og udfordringer, der ligger foran os og være med til at udvikle stabsområdet, siger Helle Kisum, der begynder i sin nye stilling 1. oktober.

Stillingen som økonomi- og personalechef i Billund Kommune blev slået op som led i en organisationsændring, hvor økonomidirektør Jørgen Rye også har fået ledelsen af Teknik og Miljø i en ny stilling som Direktør for Teknik og Økonomi.