Ny kunstbænk skal indbyde til pause og mødested


Unge brugere af headspace i Grindsted har – i samarbejde med kunstnerægteparret Tine Hecht-Pedersen og Pontus Kjerrman – skabt en kunstbænk.

Der er siden nytår blevet afholdt en række workshops hos headspace i Grindsted. De unge kunstnere fra headspace har formet og begittet – altså malet – en række figurer i ler, fremstillet lerplader med tekst og derefter sat elementerne fast på bænken.

Det er håbet, at kunstbænken vil blive brugt som et mødested for unge, der har deres gang i Grindsted. Derudover at bænken samtidig vil tjene som et møde- og pausested for alle, der færdes i området.

Kunstbænken placeres på engen ved stien, der forbinder Campus området og Midtbyen. Bænken afsløres fredag kl. 15 af Borgmester Stephanie Storbank i Anlægget ved Tinghusgade. Her kan man også møde de unge kunstnere fra headspace såvel som kunstnerægteparret og arrangementet er åbent for alle.

Projektet er støttet af Inger K.G. Hansens Fond, Sydbank Fonden samt Billund Kommune. Billund Kommune støtter projektet, ligesom kommunen også har skabt fundamentet for bænken.