Læserbrev: Lukning af Mødestedet.

Jeg er bekymret.

Da jeg læste nyheden omkring beslutningen om at lukke Mødestedet, tænkte jeg, at det havde jeg da ikke lige forventet – men hvis det nu skulle være sådan, ja måtte det jo være sådan.
Men så var det jo, at dagen efter offentliggørelsen af beslutningen om at lukke Mødestedet, havde Dansk Erhverv helsides annoncer i landsdækkende medier, med hovedbudskabet: ”Om 7 år mangler man 7.500 plejehjemspladser i Danmark”!

Og det bekymrer mig oprigtigt – og rigtigt meget… For behovet opstår jo løbende i løbet af de 7 år – ikke sådan pludseligt, at den 1. september 2030 mangler Danmark 7.500 plejehjemspladser – heraf 36 i Billund Kommune. Om 3-4 år vil det være omkring 18 stk., som der mangler her i kommunen, og ved at nedlægge Mødestedet, vil der jo allerede nu være underskud af plejehjemspladser. Det er da bekymrende!

Hvis Mødestedet lukkes, kan I jo ikke lige trylle de manglende pladser frem – dels vil byggeprocessen tage lang tid, og ikke mindst vil den politiske proces måske tage endnu længere tid.
Facit vil være en dårligere pleje – det er uomtvisteligt – og det er endnu mere bekymrende.

Med venlig hilsen
Jan Poulsen, Grindsted