Ny leder på plads i Børne- og Ungeuniverset Hejnsvig

Billund Kommune har fundet afløseren for Marianne Nielsen, som leder af Børne- og Ungeuniverset i Hejnsvig. Det bliver 50-årige Steen Møller fra Ølgod, der fra 1. marts skifter fra Amagerskolen i Skjern. Steen Møller har desuden været forstander på Skovlund Efterskole samt viceskoleleder på Kirkeskolen i Skjern.

– Børne- og Ungeuniverset får med Steen en engageret leder, der gennem inddragelse vil gå i spidsen for at forankre igangværende initiativer. Steen er en faglig meget kompetent leder, der sammen med medarbejdere, ledelsesteam og fællesbestyrelse vil videreudvikle Børne- og Ungeuniverset i overensstemmelse med lokale ønsker og behov, siger Lisbeth Østergaard, der er læringschef i Billund Kommune.

Den nye leder glæder sig til at overtage efter Marianne Nielsen, der har valgt at skifte til en stilling som skoleleder i Strib.

– Jeg glæder mig meget til at møde elever, medarbejdere, ledelseskollegaer, forældre og Fællesbestyrelsen i Hejnsvig, og til at komme i gang med at arbejde i de flotte rammer som Børne- og Ungeuniverset har. Jeg har under samtalerne mødt engagerede mennesker, der vil det allerbedste i forhold til trivsel og læring for alle børn og unge i universet, og jeg ser frem til at blive en del af holdet. Jeg har store forventninger til samarbejdet og håber på at bruge den første tid til at være nysgerrig og undersøgende på organisationen, siger Steen Møller.