Nytårshilsen: Arbejdsglæde


Billund kommune er en kæmpe arbejdsplads, hvor vi som kommunalbestyrelse i sidste ende har et meget stort ansvar for at der er trivsel blandt personalet.

Sygefraværet på vores skoler, går den rigtige vej. Park og vej har meget lav fravær. Begge steder er jeg overbevidst om at det skyldes god og synlig ledelse – og et sundt og godt arbejdsmiljø.

I dagens JV (d. 30/12) udtaler Erik Faber Pedersens fra genbrugspladsen i Billund, netop glæden ved arbejdet – og friheden. En frihed opnået ved god ledelse, og en god forståelse og indstilling til opgaverne. “Jeg er ikke politibetjent, jeg er servicemedarbejder” – sådan Erik.
Vores familie har en nær relation som efter 40 års tro tjeneste på plejecentret Fynsgade i Grindsted, er indstillet til Dronningens fortjenstmedalje. I en alder af 70 år er lysten der stadig til at gå på arbejde og gøre en forskel for de mennesker hun er omkring – sådan håber jeg også selv at blive.

Hvorfor hige efter et liv udenfor arbejdsmarkedet, hvis man har kræfterne og energien til at være en del af fællesskabet – dyb respekt for din indstilling og vilje.

Vi skal som kommunalbestyrelse lytte og støtte op, arbejde for høj faglig ledelse af alle institutioner og fagområder – og anerkende en god kollega.

GODT NYTÅR

Ulrich Kristensen
Byrådsmedlem for Venstre