Oplev et show i verdensklasse med DGI Verdensholdet i Magion den 5. maj


DGI Verdensholdet kommer til Magion – tag med til fantasiuniverset ORBITA, der er mødet mellem kontinuitet og kontraster.

Oplev DGI Verdensholdet med showet ORBITA, når de vender hjem til Danmark efter en seks måneder lang verdensturné som ambassadører for en sund og aktiv livsstil i lande som Sydkorea, Malaysia, Uruguay, Argentina og USA. De 28 dygtige gymnaster har gennemført 125 shows og 160 workshops for børn, unge og voksne over hele verden og er nu klar til at give danskerne et show i verdensklasse.

Oplev fantasiuniverset ORBITA, der er mødet mellem kontinuitet og kontraster og få en gymnastisk helhedsoplevelse krydret med visuelle effekter der bringer både sanser og følelser i spil. Kostumer, musik og bevægelsesmønstre er en del af historiefortællingen, der binder de dybe gymnastikrødder, moderne dans, store spring og krævende håndredskaber sammen.

“På orange planet kan kaffe godt være lyserødt…”

…Ja, du læste rigtigt! Lyserød kaffe er slet ikke utænkeligt på orange planet, hvor der er højt til loftet og alting har et skævt og humoristisk præg.

Det er til gengæld ikke tilfældet på den blå planet, der er den første i ORBITA universet. Her er livet let, blødt, luftigt og ubekymret. Helt anderledes ser der ud på skak-planeten, hvor det stringente og kraftfulde hersker. Her er livet sort eller hvidt, og det gælder om at vælge sine kampe.
Hold godt fast i den røde tråd, slip fantasien løs og tag med til ORBITA.

DGI Verdensholdet er på Danmarksturné i foråret 2015, efter en seks måneder lang verdensturné som ambassadører for en sund og aktiv livsstil i lande som Sydkorea, Malaysia, Uruguay, Argentina og USA. De 28 dygtige gymnaster har gennemført 125 shows og 160 workshops for børn, unge og voksne over hele verden og er nu klar til at give danskerne et show i verdensklasse.

Her får du en gymnastisk helhedsoplevelse krydret med visuelle effekter der bringer både sanser og følelser i spil. Kostumer, musik og bevægelsesmønstre er en del af historiefortællingen, der binder de dybe gymnastikrødder, moderne dans, store spring og krævende håndredskaber sammen.

DGI Verdensholdet ORBITA DK TOUR 2015
Magion, Grindsted – Den 5/5 kl. 19.30 – Dørene åbner 45 min. før
Varighed: 1 time og 50 min. inkl. 20 minutters pause.

Køb din billet her