Oplev Nils Villemoes 17. juni i Billund


Upgrading i Billund åbner atter dørene for Nils Villemoes

Nils Villemoes har i næsten fire årtier har han været ansat som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Århus. Pludselig eksisterer denne institution ikke længere som selvstændig institution, sådan er det: virksomheder etableres, udvikler sig og forsvinder igen, det er et led i det, vi kalder UDVIKLINGEN og det er i den sammenhæng, interessen for LEDELSE opstår.

I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab.

Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.” (Nils Villemoes)

Her et klip fra et af Nils Villemoes tidligere foredrag hos upgrading i Billund.

Bestil din billet her

BØVL… er jysk og betyder “bryderi, vi nødigt vil undvære.

Uden bøvl bliver livet tomt og meningsløst. Mennesket har brug for noget at stå op til, noget at gå op i, noget at slås for. Bøvl er også er by midt i Jylland, fire en halv kilometer nord for Sdr. Omme. Midt i byen slår vejen et knæk. Det er bøvl.
Bøvl betyder bøjet – i modsætning til alt det, der er lige ud ad landevejen og derfor ofte er alt for kedeligt. Mennesket lever ikke af brød alene, som skrevet står, vi har også brug for bøvl.  Måske er det en af vor tids store udfordringer – at der ikke er bøvl nok til alle?” (Nils Villemoes)

Fantastisk aften. Den mand  kan altså noget, der får 2 timer til gå alt for hurtigt – udtalt fra en tidligere deltager

 Bestil din billet her