Overnatningskonkurrenter står sammen i Billund Kommune

Et af de små overnatningssteder i Billund Kommune er Aagaarden på Annexvej i Billund. Foto: Visitbillund.dk


Selvom de mange mindre overnatningssteder i Billund Kommune er konkurrenter, så er de også en del af et netværk og de støtter op om hinanden. Det viste sig med al tydelighed da de private overnatningssteder der er medlemmer hos Billund ErhvervsFremme, for nyligt holdt turismearrangement hos Bolding Apartments i Hejnsvig. Her var der et flot fremmøde og en stor interesse for både hinanden og for netværket.

– Der er generelt en rigtig flot opbakning i forhold til vores turismearrangementer og de projekter vi er med i. Det er utroligt positivt, at mere end 20 virksomhedsejere og erhvervsfolk vælger at bruge en tirsdag aften på at mødes i vores netværk. Vores arrangementer er jo både en måde at netværke på for virksomhederne, men også en måde at få ny information omkring de projekter der er i gang i området, siger Lea Bennedsen, der er turismekoordinator hos Billund ErhvervsFremme.

Hendes indtryk er at de private overnatningssteder er meget engagerede og der blev både diskuteret markedsføring, sociale medier og udviklingen generelt i turismen i området.

– Det er virksomhedsejere som virkelig har en interesse for deres felt. De er interesserede i at udvikle sig og blive bedre – sammen! Det er virkelig positivt, siger Lea Bennedsen.