Peter Fredensborg melder sig som borgmesterkandidat

Peter Fredensborg fra Billund er den første Venstre-mand, der melder sig i kampen om at overtage borgmesterstolen efter Ib Kristensen.

Ib Kristensen har meddelt at han ikke genopstiller ved næste års valg og dermed skal Venstrefolkene i Billund kommune have fundet ny spidskandidat.

Det sker ved et spidskandidatvalg tirsdag den 24. november i Magion, men forud for det har Venstre i Billund-Vorbasse i aftes valgt at støtte Peter Fredensborgs kandidatur til posten.

– Efter 4 år som formand for Venstres medlemmer i kommunen og nu snart 3 år som formand for Venstres byrådsgruppe føler jeg mig klar til at tage skridtet videre, og jeg stiller derfor op til posten som Venstres nye borgmesterkandidat, siger Peter Fredensborg i en pressemeddelelse.

Sognepræsten i Grene Sogn fortæller at han brænder for Billund Kommune:

– Og jeg tror, jeg med min baggrund, min politiske erfaring og min passion for et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med andre kan stå i spidsen for en udvikling, der vil gøre Billund Kommune endnu stærkere og endnu bedre, siger Peter Fredensborg.