PLAY-elever går til filmen

En gruppe elever på Grindsteds nye efterskole PLAY er i fuld gang med at producere deres egne kortfilm – og alle lokale borgere er inviteret gratis i biografen for at se filmene.

– På Efterskolen PLAY er al faglig undervisning tilrettelagt som Playful Learning projekter. Den projektbaserede tilgang stiller krav til elevernes engagement. Uden den, kommer de ikke i mål. Det projekt eleverne har taget hul på efter nytår, har de selv designet de overordnede rammer for. Titel, produkt og arbejdsspørgsmål er fundet gennem en samskabelsesproces tilbage november, lyder forklaringen på processen fra Efterskolen PLAY.

Kortfilmene har den overordnede overskrift “Betydningsfulde budskaber” og det er så også det eneste filmene har til fælles, for de er meget forskellige.

– De kredser om store temaer; nogle tager fat i det helt nære med temaer fra ungdomslivet, mens andre rækker ud og tager fat om nogle af verdens konflikter. Igennem filmene ser vi, at de unge mennesker har noget på hjerte, hedder det i en pressemeddelelse fra PLAY.

Filmene vises i Grindsted Kino onsdag den 31. januar fra 16.00. Dørene åbnes 15.45. Der er gratis adgang, men billetter skal reserveres via denne mail.

I bedste Oscar-stil vil der også være prisuddeling den eftermiddag. Der uddeles i kategorierne Det Stærkeste Budskab, Bedste Film – teknisk set, Bedste Lyd, Bedste Musik og Bedste Skuespilspræstationer.