Privatskolen er nu digital eliteskole

Privatfoto


Som den første skole i Billund Kommune er Grindsted Privatskole nu en digital eliteskole under Clio Online, som er landets største digitale undervisningsforlag. Ambitionen er at revolutionere undervisningen i grundskolen ved at skabe nytænkende og kreative produkter, der inspirerer til ny viden.

– Det her er en videreudvikling af vores pædagogiske målsætning, hvor eleverne skal kunne begå sig digitalt og samtidig mestre at anvende en digital tilgang til læring, som de har let adgang til. Vi forventer os også meget af adgangen til et netværk, hvor der tænkes i udvikling af læring med en innovativ tilgang, forklarer skoleleder på Grindsted Privatskole, Annette Lundgaard.

De digitale læringsportaler gør at læringen bliver fleksibel og hele tiden udvikler sig:

– Vi forventer, at eleverne i endnu højere grad får lyst til at lære mere, være undersøgende og nysgerrige og blive inspireret til at søge ny viden. Det hænger godt sammen med vores øvrige tilgange til læring, som ikke nødvendigvis er “på en skærm”. Det handler også om, at eleverne lærer at bruge forskellige “værktøjer” i læringsprocessen, siger skolelederen.

Ifølge Annette Lundgaard kommer eleverne ikke som sådan til at mærke at de nu går på en digital eliteskole:

– Der bliver ikke tale om egentlige ændringer, men i stedet får eleverne en oplevelse af, at skolen er fuldt ud digital på alle fagområder. Eleverne har let adgang til læringsportalerne gennem både vores 1:1 iPad løsning samt via brug af PC’ere, siger Annette Lundgaard.

En digital eliteskole…..

….er en skole, der tager det fulde digitale skridt og digitaliserer samtlige af skolens fag med Clio Onlines læringsportaler og interaktive opgavesystem. Med den digitale titel opnår skolen adgang til eksklusive netværk og kurser samt en masse redskaber, der støtter skolen i at få det fulde udbytte af læringsportalerne.