Prøv gratis Aqua Fitness i Vorbasse Svømmeklub

Foto: Robert Attermann


Sammen med svømmeklubber fra hele landet holder Vorbasse Svømmeklub ”åbent hold” i uge 14, hvor der kan prøves kræfter med Aqua Fitness helt gratis.

– Vi har dette hold med aktiviteter for enhver smag! For både unge og gamle, trænede og nybegyndere. Vi håber, at mange af dem, som vi ikke normalt ser i svømmehallen også har lyst til at komme forbi, siger Dianna Vejgaard, der er formand i Vorbasse Svømmeklub.

Du behøver ikke være vant til at svømme eller træne i vand for at deltage. Det vigtigste er, at du er klar på at have det sjovt og prøve noget nyt.

Det er DGI, der står bag Aqua Fitness Week, hvor målet er at sætte fokus på denne unikke træningsform, der både er skånsom, effektiv og sjov, og så er det muligt at forbrændes en masse kalorier uden at risikere skader på samme måde som på land.

– Aqua Fitness er fantastisk træning! Derfor er det også stærkt, at vi nu står sammen om at vise det, siger Dianna Vejgaard og fortsætter:

– Som klub håber vi selvfølgelig på, at folk melder sig til vores hold, når de har prøvet det. Men allerførst er det vigtigste at give folk en god oplevelse under Aqua Fitness Week.

Deltag gratis torsdag den 7. april 2016 kl.18.00 – 19.00
Læs mere her: Vorbasse.dk/kfumonline