Løbeklubber arrangerer crossløb i Grene Sande

Grene Sande lægger i weekenden natur til sidste afdeling i DGI Sydvests crossløbsserie. Foto: DGI Sydvest


Sammen med DGI Sydvest arrangerer de to løbeklubber i Hejnsvig og Billund på lørdag crossløb i Grene Sande og Gyttegård Plantage. Løbet er en afdeling i en serie, som DGI Sydvest har afviklet i Esbjerg, Varde, Marbæk og Læborg. Sidste afdeling i serien er så på lørdag i Grene Sande.

– Det har været muligt at deltage i alle fem løb, hvor de samlede vindere i hver distance- og aldersklasse findes på lørdag ud fra ens tre bedste resultater, forklarer Claus Damholdt Laursen fra Billund Løbeklub.

I alt ca. 260 løbere har været tilmeldt hele løbsserien, men det er også muligt alene at melde sig til lørdagens løb. Her vil der være tre ruter på henholdsvis 2,6, 5,2 og 7,8 km.

– Cross-løb er som et almindeligt løb – bortset fra, at løbet ikke foregår på asfalt. Ruterne er forsøgt lagt i et lidt udfordrende terræn og finder ikke nødvendigvis sted på den bredeste sti. I Billund har vi jo ikke så mange bakker, men vi har alligevel fået lavet et rute, som DGI i hvert fald var lidt overrasket over, lyder det fra Claus Damholdt Laursen.

Lørdagens løb skydes i gang kl. 14 med start lige overfor hundelufterskoven i Grene Sande. Eftertilmelding og afhentning af startnumre foregår ved Gyttegård Golfklub.

Tilmelding foregår her.