Projekt Posthusene er dødt

Boligprojektet på den gamle posthusgrund i Billund er faldet til jorden. Den melding har ejendomsmæglerne Nybolig Grindsted/Billund i dag givet til dem, der allerede havde skrevet under på en kontrakt på én af de 53 lejligheder, der skulle opføres.

Nyboligs Lene Møller Kristensen bekræfter overfor BillundOnline at projektet er skrinlagt og kalder det “brandærgerligt”.

– Vi har ganske enkelt ikke opnået det præsalg, vi gerne ville, lyder hendes forklaring på at Posthusene-projektet droppes fra deres side. Hun ved ikke om andre projektmagere står klar i kulissen til at overtage efter dem.

Der var ellers 40-45 interesserede købere med da Nybolig holdt informationsmøde om projektet i Hovedgaden, og der blev hurtigt lagt beslag på 13 af lejlighederne. Men derfra gik det så lidt i stå og kun 18 af lejlighederne blev der skrevet aftale på. Det var ikke nok til at opfylde målet om at sælge 27 af lejlighederne, inden der overhovedet blev stukket en spade i jorden.

Projektmagerne havde allerede sikret sig købet af flere huse, der skulle lade livet for at give plads til projektet: tre matrikler i Hovedgaden og ét på Ole Kirks Vej. Det er uvist hvad der nu skal ske med de huse.