REFBORG med i Europas største restaurantfestival

Som den eneste restaurant i Billund Kommune deltager Hotel REFBORG i Billund i vinterferien i Dining Week 2017.

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Siden 2011 har Copenhagen Food Magazine og mineralvandsproducenten San Pellegrino hvert år samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i uge 7 for at præsentere deres kunnen.

Alle deltagende restauranter skal servere en tre-retters menu til samme pris, nemlig 215 kroner + billetgebyr.

 

Hos REFBORG i Billund kommer menuen til at se således ud:

Forret:
Rødbedegravad laks med jordskokkesifon, balsamico-glace og sprød pastinak.

Hovedret:
Braiseret GRAMBOGÅRD kalvespidsbryst med gulerodspuré, REFBORGs pommes rösti, bagt selleri, rosenkålsalat og timiansky.

Dessert:
Vinter Panna Cotta, med æbler kogt i lakrids, marengskys og chokoladeslør.