S: Politikere skal ikke blande sig


Læserbrev af: Gitte Ottosen & Henrik Dam Kristensen

Kim Gosvig Hansen (KGH) forstår mindre end lidt af den danske arbejdsmarkedspolitik. Det fremgår meget tydeligt af det læserbrev, han har sendt til flere lokale medier.

Ud over at ordet “de røde” fremgår gentagende gange, mener KGH også, at vi for flere år siden skulle være gået ind i Ryanair-sagen eller have kommenteret den. Her er det, kæden hopper af.
Det værdifulde i den danske model er netop, at det er arbejdsmarkedets parter, der aftaler løn- og arbejdsmarkedsforhold. Politikere blander sig ikke – det er børnelærdom for politikere fra ansvarlige partier.

At vi så har en holdning til, at der skal være ordnede forhold for lønmodtagere i Danmark – og man skal have en løn, man kan leve af, er en anden sag. Men som sagt det overlader vi til parterne på arbejdsmarkedet.

Billund Lufthavn er meget vigtig for os, for Billund Kommune – ja, for hele Danmark. Vi håber meget, der fortsat vil være mange ruter ind og ud af Billund med mange gode arbejdspladser!
Der er heldigvis mange internationale virksomheder, der etablerer sig i Danmark og skaber mange arbejdspladser – vel at mærke i respekt for den måde, vi har skabt arbejdsmarkedet i Danmark.

Mvh.
Gitte Ottosen, gruppeformand for Socialdemokratiet i Billund byråd, og Henrik Dam Kristensen, MF (S).

Fotocollage: arkivfoto