SA Group i Billund udvider forretningen

Scandinavian Avionics i Billund har udvidet forretningsområdet ved at opkøbe en af firmaets mangeårige forretningspartnere, Classic Trim. Classic Trim har 30 års erfaring inden for interiørindustrien, og har siden 1996 haft flyinteriør som det største ekspertiseområde.

Forholdet mellem The SA Group og Classic Trim ApS går næsten 25 år tilbage, hvilket danner et solidt fundament for en fortsat tæt og positiv relation. Baseret på det langvarige forhold, fælles værdier, samt ønske om at fortsætte det anerkendte arbejde Classic Trim ApS er kendt for, opstod den nye konstellation i en nyetableret virksomhed kaldet Classic Trim Aircraft Interiors.

En konstellation, der ikke kun omfatter fusionen mellem The SA Group og Classic Trim ApS, men også inkluderer Grønning og Juelsgaard – en veletableret polstringsvirksomhed, der med deres kompetente og højkvalitets polstringsarbejde sætter prikken over i’et på Classic Trim Aircraft Interiors.

– Vi er utrolig glade og stolte over, at Ellen Reichstein og Erik Sørensen (grundlæggere og ejere af Classic Trim, red.), fandt The SA Group som værende den fremtidige løsning for deres livsværk. Vi ser helt sikkert denne nye konstellation som det bedst mulige udfald, eftersom vi, med vores tre virksomheders forskellige kompetencer, sikrer både for- og fremtiden af en virkelig interessant og imponerede virksomhed, siger administrerende direktør i Scandinavian Avionics A/S, Michael R. Truelsen, i en kommentar til opkøbet.

Med opkøbet af den del af Classic Trim ApS, som beskæftiger sig med fly, samt etableringen af et nyt samarbejde, udvider The SA Group sine services til at omfatte et komplet udvalg af flyinteriør løsninger inkl. kabinevedligehold, renovering og modernisering til både eksisterende og nye civile -og militære kunder.

Til at stå i spidsen for den nyetablerede virksomhed, Classic Trim Aircraft Interiors, er Michael Truelsens søster, Carina R. Truelsen, hevet ind til at stå for den daglige drift:

– Jeg glæder mig utroligt meget til den rejse der venter hele CTAI-teamet og jeg tror på en rigtig god og spændende fremtid.  At blive en del af dette nye set-up under The SA Group giver en særlig følelse af at ”vende hjem”, siger Carina R. Truelsen.