Så blev julen skudt i gang i LEGOLAND

I dag var børn fra nogle af landets Julemærkehjem på besøg i LEGOLAND for at tænde julelyset i det 10 meter høje LEGO DUPLO juletræ og samtidig starte auktionen af fem store LEGO mosaikker, som børnene selv har været med til at bygge på landets fem Julemærkehjem.

LEGOLAND har i løbet af november været på besøg på alle fem Julemærkehjem for at bygge fem kæmpestore LEGO-mosaikker af årets Julemærke sammen med børnene på Julemærkehjemmene. Mosaikkerne er samlet set bygget af 125.240 små LEGO klodser, og i dag startede børnene fra Julemærkehjemmene auktionen, som løber frem til den 31. december, og alle pengene fra salget går til Julemærkefonden.

– Børnene fra Julemærkehjemmene har bygget nogle virkelig flotte LEGO mosaikker af årets Julemærke, og vi glæder os rigtig meget til at følge auktionen, og vi håber, at der vil være stor interesse for dem, så vi kan samle så mange penge ind som muligt til Julemærkehjemmene, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.
Man kan byde på de enkelte LEGO mosaikker her: www.legoland.dk/julemaerke

Dermed blev Jul i LEGOLAND også officielt åbnet her til aften, hvor der i år er der flere nyheder, som gæsterne kan se frem til.

– Vi har flere nye aktiviteter klar til Jul i LEGOLAND i år. Gæsterne kan blandt andet se frem til at prøve vores store kælkebakker og en indendørs sneboldkamp, og så har vi endnu mere magisk julestemning, så der er bestemt noget at glæde sig til, siger Christian Woller.