Så er der igen GRATIS top speedway


Billund Kommune inviterer onsdag den 6. maj igen til gratis top speedway

Billund Kommune inviterer, som en del af kommunens sponsor- og markedsføringsaftale med Grindsted Speedwayklub, igen i år alle kommunens borgere til gratis topspeedway. Det sker på onsdag den 6. maj, hvor første heat skydes i gang 18.30, men hvor der er åbent hus i køregården fra klokken 17.00.

Modstander i årets første match Esbjerg, der kommer til Grindsted som forsvarende sølvvindere fra 2014 og guldvindere fra 2012 og 2013.

Grindsted Speedwayklub har igen i år lokale Michael Jepsen Jensen som topkører, mens Esbjergs danske topnavn er Niels Chr. Iversen. Derudover har begge klubber danske og polske kører at vælge mellem til det endelige hold.

Matchen i Grindsted bliver sæsonens anden i ligaen. Holsted indledte sæsonen med en 46-38 sejr over Holstebro i aftes, onsdag den 29. april. Det resultat var i øvrigt de samme cifre som Grindsted besejrede Esbjerg med i en fantastisk match i sæsonpremieren sidste år.

– Det er tredje år vi har købt en match som led i vores sponsor- og markedsføringsaftale med Grindsted Speedwayklub, og tilskuertallene fra de to første år fortæller sådan set alt om hvorfor. En totalt fyldt Billund Kommune speedwayarena. Det viser interessen for speedway i vores kommune, siger Borgmester Ib Kristensen.

Med langt over 2.000 tilskuere dannede sidste års Billund Kommune match en perfekt ramme om premieresejr over Esbjerg.

– Vi kan stort set bare håbe på en gentagelse af det hele. Vejret, tilskuertallet og ikke mindst indsatserne på banen og så selvfølgelig sejr til Grindsted, siger Ib Kristensen.

Der er plads til omkring 2.500 tilskuere på Billund Kommunes speedwaycenter, hvor porten åbnes klokken 17.00 og hvor der er adgang efter først til mølle princippet.