Sdr. Omme får ny butik på lørdag

Stewardessen er navnet på Sdr. Ommes nye butik, der åbner dørene for kunderne på lørdag – lige i tide til at få meget af julehandlen med. Bag butikken står Louise Flohr Rovsing Richardt, som til daglig arbejder, ja, som stewardesse. Derfor er det i første omgang også kun om lørdagen, den nye butik med brugskunst vil have åbent.

– Jeg har en svaghed for keramik og smuk brugskunst. Igennem årene har jeg fået mange kontakter rundt om i verden som sælger de skønneste ting, men der er simpelthen ikke plads til mere i vores hus, fortæller Louise. Hun har flere gange talt om, at det kunne være sjovt at åbne en butik, men har ikke haft mod til at prøve.

Men i slutningen af november kom hendes mand hjem og fortalte om en mulighed for at leje den gamle urmagerbutik i Sdr. Omme:

– Jeg protesterede i første omgang mod ideen, men han fik lokket mig ned og se butikken. Det viste sig at butikken var lavet på en sådan måde, at det var nemt at indrette. Samtidig har den en god placering på Hovedgaden, lige ved lyskrydset, fortæller Louise Flohr Rovsing Richardt, der efter at have sovet på et par dage, besluttede sig for at slå til – og så gik det stærkt, for at få åbnet til julehandlen – hvilket altså sker på lørdag.