Sidste omgang drive-in banko – for nu

Foto: Family Fun Factory


Folkene bag Family Fun Factory er i aften klar til at afvikle den sidste omgang drive-in-banko i denne omgang. Family Fun Factory blev skabt under coronaen med det formål at arrangere events for hele familien, mens Danmark var lukket ned eller underlagt diverse restriktioner – det være sig blandt andet banko og biograf i drive-in versionen.

Men nu er folkene bag Family Fun Factory ved at have så travlt i deres respektive virksomheder, at der ikke rigtig er tid til udenoms-aktiviteter, såsom eksempelvis drive-in-banko.

– Det er efterhånden blevet til omkring 40 bankoaftener både på Billund Trav og på LEGOLANDs P2-parkering, så det blev da til en del events, siger Jan Juul Hansen fra MAVT, der er ved at have gang i biksen igen.

Og bankoaftenerne har givet kronede dage i Billund Handelsforening. Family Fun Factory har til hver bankoaften købt gavekort til brug i Billunds handelsliv og dermed er der samlet set indløbt gavekort for mere end en kvart million kroner. Dertil kommer at de trofaste hjælpere fra Billund IF Håndbold også har fået en god slat penge til klubkassen for at hjælpe til arrangementerne.

I aften er jo så altså sidste gang der afvikles drive-in-banko med Family Fun Factory som arrangør:

– Nu er der ved at være pænt travlt i vores egne bikse, så nu lægger vi det her på på hylden – for sommeren, i hvert fald. Vi kommer jo måske stærkt tilbage til efteråret afhængig af hvordan kulturen har det i Danmark, siger Torben Klovborg fra Hotel REFBORG.

Til den sidste omgang banko på P2-parkeringen i aften er der lagt op til lidt sjov og ballade. Blandt andet vil der være to opråbere og så vil der være dobbelt op på sidegevinster, så der er præmier til to biler på begge sider af vinderbilen – hvor det hidtil kun har været en bil på begge sider.