Skal du GRATIS i Cirkus Krone i Billund?


Endnu et cirkus er på vej til Billund. Denne gang er det Cirkus Krone, der søndag kl. 16 lægger vejen forbi Cirkuspladsen på Kærvej med sine hyggelige familieforestilling.

– Fra Schweiz er det lykkedes os at få fat i den anerkendte duo Kom’Ca, som går i luften med et fortryllende duo straps act. Et elegant nummer udført med kraft og romantik i luften. Også som akrobater er der dømt vanskelige positioner og balancekunst ud over det sædvanlige. Derudover kan vi præsentere smukke Hélène i sit solo silk-act, lyder det fra Cirkus Krone.

Cirkus Krones klovn Alando er selvfølgelig også at finde i manegen:

– Han tryllebinder og henrykker alle børn og barnlige sjæle. Man ved aldrig, hvad Alando kan finde på af drillerier. Men helt sikkert er det, at det bliver det sjovt, lover cirkusledelsen.

Vil du gratis i cirkus med BillundOnline søndag eftermiddag, så skal du i kommentarfeltet herunder fuldføre denne sætning: Intet cirkus uden….? Altså hvad mener du der SKAL være med i en cirkusforestilling?

Vi finder 5 vindere af to billetter fredag morgen og billetterne skal afhentes i Billund senest fredag kl. 15. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!