Skal tunnelen åbnes, skal vejen lukkes

Foto: billundphoto.dk


Hvis tunnelen under Vejlevej i Billund skal genåbnes, så kræver det at indkørslen til SuperBrugsen fra Hans Jensens Vej lukkes!

Så kort er meldingen fra politiet, der har haft hele området omkring tunnelen gennem en trafiksikkerhedsanalyse. Faktisk kræver det anlægsarbejder for en halv mio. kommunale kroner, hvis Sydjyllands Politi skal give grønt lys til, at sikkerheden på stedet er i orden.

Udover en lukning af ind- og udkørsel fra Hans Jensensvej, skal der etableres et nyt helleanlæg på Hans Jensensvej og etableres cykelsti langs Gammelbro ved SuperBrugsen. Derfor skal sagen op i det politiske udvalg efter sommerferien:

– Der er ingen tvivl om, at vi meget gerne vil være med til at øge trafiksikkerheden, men forslaget indeholder ændringer for trafikken i Billund Midtby. Derfor skal vi have sagen op i Teknik- og Miljøudvalget ved førstkommende møde i august, siger Per Nyhus, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget i Billund Kommune.

Det giver tid til at folk med interesse i området kan kommentere på forslaget henover sommeren.

– Vi har valgt at udsende den mulige løsning nu, så der er tid til, at alle interessenter kan kommentere på forslaget inden vi skal behandle det til august, siger Per Nyhus.

Hvis man har kommentarer til forslaget, er man meget velkommen til at sende en mail til teknisk@billund.dk og gerne skrive ”Tunnel”. Kommentarerne vil så indgå som høringsmateriale til behandlingen af punktet på Teknik- og Miljøudvalget.