Søndre Skole sendte Billunds drenge ud

Mads Mølby sender Søndre Skole i front, 1-0, efter 42 minutter.

Med en 2-1-sejr hjemme på banerne ved Lynghallen sendte Søndre Skoles drengehold mandag formiddag BillundSkolen ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering.

Billunds målmand Oliver Lees havde en travl dag på kontoret, hvor effektive Søndre Skole gang på gang satte ham på prøve. Efter en målløs 1. halvleg kom der mere fart over feltet, og især Søndre Skole fik styr på spillet efter pausen.

Angriber Mads Mølby bragte Søndre på 1-0 knap halvvejs i 2. halvleg, og få minutter senere gjorde Nikolai Rimmer det til 2-0. Det lykkedes dog BillundSkolens Lasse Søgaard Nielsen at få pyntet på resultatet med reduceringen til 2-1 otte minutter før tid.

Dermed er BillundSkolen ude af årets skolefodboldturnering, mens Søndre Skole skal møde vinderen af morgendagens opgør mellem Vestre Skole og Vorbasse Skole.