Sparekassen fortsætter opbakning til Vorbasse Marked

Sparekassen Kronjylland er også de næste tre år hovedsponsor for Vorbasse Marked. Fra venstre Sten Jakobsen, kasserer i Vorbasse Grundejerforening, H.C. Christensen fra Sparekassen Kronjylland i Vorbasse og Brian Ø. Madsen, bestyrelsesformand i grundejerforeningen.


Når Danmarks største familietradition løber af stablen fra den 19.-21. juli 2018, er det fortsat med Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor.

− Sparekassen har et stort ønske om at være en vigtig og aktiv del af Vorbasse Marked. Markedet har nemlig stor betydning for det lokale foreningsliv og Vorbasse by. I forvejen har vi et tæt samarbejde omkring en række opgaver i forbindelse med markedet, så på flere måder giver det god mening, at vi i en ny aftale med Vorbasse Grundejerforening netop har forlænget vores hovedsponsorat, så det gælder de næste tre år, siger afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse, H. C. Christensen.

Vorbasse Grundejerforening, som har det som sit primære mål at videreføre Vorbasse Marked som Danmarks førende heste- og kræmmermarked, sætter også stor pris på fortsættelsen af samarbejdet:

− Vi har nu i mange år haft et godt samarbejde med Sparekassen, og det glæder os, at den også de næste tre år vil være hovedsponsor for vores traditionsbundne marked. Samarbejdet hjælper os til fortsat at kunne udvikle Vorbasse Marked og hele tiden skabe nogle gode rammer og et spændende program for de cirka 250.000 gæster, der hvert år lægger vejen forbi markedet, lyder det fra grundejerforeningens bestyrelsesformand, Brian Ø. Madsen.