Største Halloween i LEGOLAND nogensinde


Folkene i LEGOLAND er gået i gang med at pynte op og gøre parken klar til halloween – faktisk til en endnu mere (u)hyggelig halloweensæson, der skydes i gang den 29. september.

Frem til 28. oktober invaderes LEGOLAND af monstre og allerede ved indgangen til parken møder gæsterne de tre nye kæmpestore LEGO græskar. Herfra begiver man sig ud i en halloween-tematiseret park fyldt med levende monstre og to nye LEGOLAND halloween karakterer, en kæmpe LEGO græskarmark og det helt nye monstershow.

Miniborgen i Knights’ Kingdom bliver som noget nyt i år forvandlet til et (u)hyggeligt Monster Party Show. Showet hedder V.I.M. Dance Party og er kun for Very Important Monsters. Her kan hele familien se frem til en ægte halloweenfest, hvor LEGOLAND karaktererne Lord Vampyre og Wolfguy står i spidsen for at lære alle børn at danse som vaskeægte monstre. De får også brug for publikums hjælp undervejs.

– Det er superspændende for os at kunne præsentere et nyt show i LEGOLAND. Normalt bruger vi udelukkende vores lille borg i højsæsonen, men nu kan vi endelig slå dørene op for et halloweentematiseret show for hele familien. Vi er allerede i fuld gang med at øve os, og jeg kan godt love, det bliver monsterfedt, siger Christina Østergaard Hansen, som er rides og entertainment manager og ansvarlig for events i LEGOLAND.

Borgen i Knights’ Kingdom er i år forvandlet til aktiviteten Monsters’ Ball, hvor hele familien kan komme inden for til fest og forbudte dansetrin. Her møder man skræmmende halloweenvæsner, dansende monstre og gæsterne kan se frem til en forskrækkelse eller to. Attraktionen Monsters’ Ball er anbefalet til børn fra 5 år og op.

– Efter sidste års store succes med vores halloweenaktivitet Monster Mansion med levende monstre, har vi taget skridtet videre og kan nu invitere vores gæster på en skræmmende monsterfest i Monsters’ Ball. I år kalder vi det It’s Party Slime, som betyder, at gæsterne kan se frem til at opleve levende monstre have en fest, hvor der også er chance for at blive budt op til dans. Vi glæder os til at se gæsternes reaktion på det nye koncept, som giver masser af anledning til sjov og gys, fortæller Christina Østergaard Hansen.