SUN-AIR åbner rute til Düsseldorf

Foto: SUN-AIR


Det Billund-baserede flyselskab, SUN-AIR, som er verdens eneste tilbageværende British Airways franchisepartner, tilføjer endnu en europæisk destination til deres netværk.

Det sker når selskabet åbner en direkte rute mellem deres hub i Billund og Düsseldorf d. 6. november 2023. Ruten lanceres med 4 ugentlige returafgange fra mandag til torsdag, og bliver fløjet med selskabets Dornier 328 Jet i British Airways bemaling.

– Det er glædeligt, at vi nu kan tilføje endnu en europæisk destination til vores netværk. Det er samtidig et klart signal om, at vi konstant har fokus på at udvide vores rutenetværk i samarbejde med British Airways, siger CEO hos SUN-AIR, Niels Sundberg.

Ifølge ham nyder SUN-AIR stor opbakning fra særligt erhvervslivet:

– Vi har siden genstarten af vores rutenet i september 2022 oplevet en stor opbakning til vores ruter mellem Billund og Göteborg, London City og Manchester fra det jyske erhvervsliv, som har givet os tilliden til at genstarte endnu en rute og denne gang mellem Billund og Düsseldorf, lyder det fra Niels Sundberg.

Og det er ikke tilfældigt, at ruten mellem Billund og Düsseldorf er den næste ruteåbning:

– Vi har siden årsskiftet modtaget et betydeligt antal henvendelser fra virksomheder og rejsende fra Jylland, som har udtrykt et stort ønske om en direkte flyrute fra Jylland til Düsseldorf, ikke mindst pga. de mange messeaktiviteter, der finder sted i Düsseldorf og Köln området. Vi starter med 4 ugentlige afgange, og udover den direkte flyforbindelse tilbyder vi også vores rejsende one-stop forbindelse via London City i samarbejde med BA Cityflyer, som kan kombineres med den direkte rute, siger Commercial Director i SUN-AIR, Jette Nørskov i en kommentar.