Familieløb påvirker trafikken i Grindsted midtby


Når familieløbet Hero Run løber af stablen i Grindsted på fredag vil det få indflydelse på trafikken i Grindsteds bymidte.

Hero Run arrangeres i samarbejde med Grindsted Handel og Børneulykkesfondens Legehelte, så dele af Grindsted bymidte, de omkringliggende gader samt engen vil derfor blive fyldt med en masse børn og deres familier.

Eventplads, løberute med forskellige forhindringer og afspærringer i bymidten gør, at visse husstande/ejendomme og virksomheder i Grindsted vil blive berørt i forhold til afspærringer og omkørsel. Der er tale om et familieevent, og sikkerheden er førsteprioritet. Løberuten vil derfor i en periode være afspærret uden nogen mulighed for kørsel i området. Der vil selvfølgelig til hver en tid være adgang for beredskab og udrykningskøretøjer i hele området.

Afspærringer fredag den 29. september fra kl. 11.00-21.00:

  • Vesterbrogade vil være spærret mellem Engparken og Vesterbrogade. Al civil kørsel til og fra Floravej, Søtoften og Engtorvet er ikke muligt.
  • Den centrale bymidte vil være afspærret. Dette omfatter dele af Borgergade, Vestergade, Jernbanegade og Nørregade.

Det anbefales, at bilen flyttes ud fra området, inden vejene spærres af, hvis man ønsker at bruge den i ovenstående tidsrum. På samme måde kan biler først flyttes tilbage til området efter kl. 21.00. Vi henviser til at benytte byens øvrige parkeringspladser denne dag og beklager den ulejlighed, det må medføre.

Kort over de afspærrede gader kan også ses på www.billund.dk/herorun