Sundhed og Træning inviterer til åbent hus med konkurrencer, is og pølsevogn

Borgerne i Billund Kommune er budt indenfor til en dag med sjove konkurrencer, masser af gode sundhedstilbud og rig mulighed for at teste kroppen på forskellige måder, når Billund Kommunes Sundhed og Træning holder åbent hus. Arrangementet finder sted i Sundhed og Trænings lokaler på Sydtoften 102 i Grindsted d. 16. september kl. 10-14.

Der er rig mulighed for at prøve forskelligt udstyr, konkurrere mod sig selv eller andre og høre mere om de mange forskellige sundhedsfremmende tilbud, når der er åbent hus hos Billund Kommunes afdeling Sundhed og Træning.

Man kan teste sit syn og sin reaktionsevne med den spændende eyebab-skærm, der gør træningen til en leg. Eller man kan konkurrere mod sig selv eller andre om at være den hurtigste til at slukke lysene på fitlightbanen. Må det gerne være lidt mere roligt, kan man også få målt både håndtryk og blodtryk, teste sin styrke i benene med rejse-sætte-sig testen eller komme med på en guidet rundtur i Sundhed og Trænings lyse lokaler. Trænger man til en snack i løbet af dagen, er der både gratis is og pølsevogn.

– Jeg håber, at en masse har lyst til at komme forbi og se, hvad vi kan hos Sundhed og Træning. Vi har tilbud til mange forskellige udfordringer, så der er rig mulighed for at blive klogere på noget, der kan hjælpe enten en selv eller en pårørende, siger Martha Michaelsen, teamleder for Sundhed og Træning.

Kom i gang med rygestop, lungekor eller sundere livsstil

Udover muligheden for at få en gratis pølse eller konkurrere i brugen af det forskellige udstyr, er åbent hus-arrangementet også en enestående mulighed for at blive klogere på nogle af Sundhed og Trænings tilbud. Overvejer man f.eks. et rygestop eller en sundere livsstil, kan man høre om rygestopkursus eller muligheden for at komme i madværksted.

Samtidig kan man høre om det nye lungekor, som kommunen snart starter op i samarbejde med Kulturskolen. Det kan også være, at man er pårørende til en, som vil have gavn af Sundhed og Trænings balancetræning eller tilbud om træning i naturen for depressionsramte. Alle disse og mange andre forskellige tilbud kan man blive meget klogere på til arrangementet.

Fakta

  • Åbent hus-arrangementet finder sted den 16. september kl. 10-14 på Sydtoften 102 i Grindsted
  • Formand for Voksenudvalget, Ann Charlotte G. Vilstrup byder velkommen
  • Der vil være gratis is og pølsevogn til arrangementet