Svømmeklub går efter passive medlemmer

Der bliver som bekendt ingen hold under Billund Svømmeklub i den kommende sæson. Billund Bad er lukket på grund af renovering, og det er ikke sådan lige at flytte svømmere og trænere et andet sted hen.

Men selvom den kommende sæson er droppet, så er der stadig regninger, der skal betales i den lokale svømmeklub, der omvendt ikke får kontingenter ind til at betale regningerne med.

– Vi skal stadig betale de faste omkostninger til Dansk Svømmeunion og DGI, lyder det fra kasserer i Billund Svømmeklub, BISK, Morten H. Ravn.

Han og resten af bestyrelsen har derfor søsat et nyt initiativ med passive medlemskaber til 200 kroner stykket. Udover at få dækket de faste omkostninger, håber svømmeklubben også at kunne få sendt trænerne på kursus. Og så er håbet også at kunne investere i en del nyt udstyr til de kommende sæsoner, og derfor skal der penge i kassen.

– Ved at oprette passive støttemedlemmer kan vi fastholde vores svømmere og vi kan bedre vurdere, hvilket holdudbud vi skal arbejde hen imod – når vi kender svømmerne og har dem i systemet. Det vil så komme støttemedlemmet til gavn, for vi vil som hidtil tilbyde eksisterende medlemmer mulighed for at tilmelde sig før resterende pladser udbydes, siger Morten H. Ravn.

Altså vil et støttemedlemskab nu give fordele ved tilmeldingen, når BISK går i gang igen i 2021 i den nyrenoverede svømmehal.