Svømmeklub imødekommer ønsker om babyhold og vandgymnastik

Modelfoto


Billund Svømmeklub forsøger sig nu med at tilbyde svømmehold om formiddagen i Billund Bad.

– Vi forsøger at udvide vores tilbud, og nu hvor der er mulighed for vandtid om formiddagen, vil vi samtidig forsøge at imødekomme det stigende antal ønsker vi møder, på svømning til babyer og vandgymnastik til voksne, lyder det fra Maiken Thomsen fra Billund Svømmeklub.

Da klubben samtidig er lykkes med at skaffe trænere til undervisning om formiddagen, åbner man nu to vandtilvænningshold for babyer og et hold med vandgymnastik:

– Baby vandtilvænning vil være primært for 0-1 år, men har man en lidt ældre baby, så er man også velkommen, siger Maiken Thomsen, der minder om at der også stadig er plads for de lidt ældre babyer på mandagsholdene om eftermiddagen.

Hvad angår vandgymnastikken, så har der tidligere været sådan nogle hold gennem aftenskolen, som dog ikke længere er lykkes med at finde trænere. Det gjorde det til gengæld for Billund Svømmeklub, der nu tager chancen:

– Vandgymnastikken er for alle, som har tid om formiddagen. Vi kommer rundt om alle de store muskelgrupper og får pulsen lidt op, inden vi til sidst nyder det varme vand i børnebassinet, hvor vi strækker ud, siger Maiken Thomsen.