Tapas-salg kanaliserer penge til motorik- og kampsportscenter

Der skal kroner i kassen for at et motorik- og kampsportscenter ved MAGION kan blive en realitet. Og de penge har Hotel Hedemarken i Grindsted nu meldt sig klar til at være med til at skaffe.

Således er der indgået aftale mellem Hotel Hedemarken og Sten Bang fra GGIF Gymnastik om, at for hver omgang Weekend Tapas for to personer, som Hedemarken sælger, vil der gå 50 kroner til det nye center.

– Vi er meget glade! Vi er så småt i gang med at samle penge ind til etableringen af et motorik- og kampsportcenter, så opbakningen fra Hotel Hedemarken er fantastisk og motiverer os til at arbejde videre, lyder det fra Sten Bang.

Et nyt motorik- og kampsportscenter vil give enestående muligheder for at børn og unge kan brænde energi af med gymnastik, motorik og kampsport. Og det vil Kenneth Thomsen fra Hotel Hedemarken gerne bakke op om.

– Det er vigtigt, at de unge har gode rammer til at dyrke deres fritidsinteresser, så det var oplagt for os som lokal virksomhed at træde til med hjælp, da vi hørte om projektet. Nu krydser vi fingre for, at folk køber en masse Weekend Tapas – vi er i hvert fald klar i køkkenet!, fortæller hotelchef Kenneth Thomsen.