Tidligere ligaspiller bliver assistenttræner i GGIF Håndbold

Den tidligere håndboldliga-profil, Rasmus Bertelsen, er ny assistenttræner for GGIFs nyoprykkede 1. divisionsherrer i håndbold.

– Rasmus har igennem mange år begået sig i håndboldligaen for Fredericia HK, Ribe-Esbjerg HH og i de sidste to sæsoner Sønderjyske Herrehåndbold. Rasmus tager derfor hul på et nyt kapitel i sin håndboldkarriere, når han nu skal prøve kræfter med trænerfaget, lyder det i en pressemeddelelse fra GGIF Håndbold.

– Jeg glæder mig til at prøve kræfter med trænerfaget efter min karriere på håndboldbanen nu er slut. I mine samtaler med Flemming (Pedersen, red.) er jeg blevet præsenteret for et utrolig spændende miljø, hvis værdier harmonerer godt med mine egne. Jeg ser frem til at komme igang, lyder det fra den nye assistent.

Og roserne går da også den anden vej fra cheftræner Pedersen:

– Rasmus kommer med en enorm viden efter mange år som professionel håndboldspiller. Samtidig besidder Rasmus alle de menneskelige egenskaber, som vi værdsætter på vores hold. Nemlig vedholdenhed, hårdt arbejde og forståelse for værdien af et forpligtende fællesskab både på holdet og i foreningen. Jeg har kendt Rasmus, siden han kom ind i DHF Talenttræning som 16-årig, og vi nåede også at vinde bronze sammen ved U21 VM i Makedonien i 2007, så det bliver et glædeligt gensyn, og jeg glæder mig over, at vi kan være med til at introducere Rasmus til trænerfaget, siger Flemming Pedersen.