Tilmelding til Stafet For Livet i Billund Kommune 2015 er åben


Tilmelding til Stafet For Livet i Billund Kommune 2015 er åben
Nu er åbent for tilmeldinger til Stafet For Livet i Filskov 2015, og du kan dermed også blive en del af Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet, der gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus og indsamler penge til kræftsagen. Arrangementet foregår også denne gang på Filskov Stadion, og styregruppen arbejder lige nu på at sammensætte et spændende program, og har en forventning om at der kommer endnu flere deltagere denne gang. Helt konkret er målet 950 deltagere, 40 hold og 75 fightere, og et samlet overskud på 400.000 kr. til det gode formål. Vi glæder os til endnu engang at samle hele kommunen i den fælles kamp mod kræften!

Deltag på et hold og vær en del af fællesskabet

Man tilmelder sig til Stafet For Livet som hold. Alle kan stille et hold med venner, familie, kolleger, foreningsaktive eller andre, som gerne vil støtte kampen mod kræft. Alle, der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal kæmpe alene mod kræft – og at hvis vi står sammen, er vi stærkere.
– Kræft rammer desværre alt for mange. Netop derfor ser man deltagere fra alle sociale og kulturelle skel på en stafet. Og jo flere vi er, jo stærkere står vi sammen mod den forfærdelige sygdom, som kræften er.

Man bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, og om man vil løbe eller gå. Mange hold er omkring 10-20 personer, og konceptet er, at der skal hele tiden skal være minimum en repræsentant fra holdet på stafetbanen. Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten – 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år.

– Når man tænker over, hvor livsbekræftende en stafet er, og hvor meget det giver en, så er pengene i den grad givet godt ud. Til Stafet For Livet fejrer vi livet, og reflekterer over livet. Stafetten illustrerer netop, at kampen ikke er tabt, hvis man bliver ramt af kræft.

Deltag som Fighter og giv håb til andre berørt af kræft
En hjørnesten i Stafet For Livet er netop Fighterne. Dem, der har eller har haft kræft og ved, hvilken kamp det er at kæmpe mod sygdommen. Alle stafetter indledes med en fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter går den første runde på banen iført gule trøjer. Fighterrunden giver håb og styrke til din personlige kamp, og er med til at synliggøre det, du har overvundet.

Stafet For Livet på Filskov Stadion afholdes fra lørdag d. 5. sept. kl. 12 til søndag d. 6. sept. kl. 12.
Det er 2 gang, Billund Kommune står sammen i kampen mod kræften til Stafet For Livet. 2014 udgaven blev en gedigen succes med hele 629 deltagere, 26 hold, rigtig mange fightere og ikke mindst et overskud på 250.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Man kan løbende følge projektet på  www.stafetforlivet.dk/billund og derudover på stafettens Facebookside under Stafet For Livet Billund 2015.