Træningsfællesskab hitter i MAGION Fitness


De to outdoor fitness bootcamps, som MAGION Fitness oprettede i foråret var en stor succes med flotte resultater for deltagerne. Nu følger MAGION Fitness op med to nye bootcamps, inspireret af forårets gode erfaringer med nye træningsteknikker og det stærke sociale fællesskab blandt deltagerne.

De fleste af deltagerne på forårets træningsforløb i MAGION Fitness – de såkaldte bootcamps – startede på relativ bar bund i forhold til den træning de blev udsat for. Træningsformen var inspireret af crossfit, der bygger på kroppens naturlige bevægelser og brug af elementer i omgivelserne – ikke de velkendte maskiner fra fitnesscenteret. Selvom outdoor fitness på den måde var ukendt land for mange af deltagerne, har resultaterne været fantastiske kan personlig træner i MAGION Fitness, Rikke Vinbech konkludere.

– Deltagerne har gjort imponerende fremgang alle sammen”, fortæller Rikke Vinbech, ”og er blevet dus med fremmede øvelser samt fået kendskab til at kunne træne på egen hånd”. Om de kommer til at træne videre individuelt er imidlertid ikke givet. Snarere tværtimod vurderer Rikke, der hæfter sig ved, at deltagerne har fået en masse nye bekendtskaber og et træningsfællesskab, der har virket forpligtende og motiverende.

Når MAGION Fitness følger op på succesen med outdoor fitness og lancerer nye bootcamps til august er det denne gang med ALL INCLUSIVE. Det betyder i al sin enkelhed, at der er fri adgang til MAGION Fitness og svømmehallen i træningsperioden. På den måde kan deltagerne supplere outdoortræningen og måske med baggrund i den fælles træning opbygge stærke træningsrutiner med gode træningsmakkere.

Rikke Vinbechs Outdoor Fitness hold

På MAGION Bootcamp ALL INCLUSIVE er alle velkomne. Man behøver ikke være i topform, men det skal man nok komme. Træningsformen er intensiv og alsidig med hundrede procent indsats – man giver alt og har det sjovt. MAGION Bootcamp ALL INCLUSIVE er kort sagt for alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed.

Fra 20. juli kan man booke sig en plads på de nye forløb på www.magion.dk. Der vil være to hold med hver 14 pladser at vælge imellem. Oprettelse af et hold kræver minimum 10 deltagere, men allerede oplever Rikke Vinbech stor interesse for de nye bootcamps. Allerede nu er der åbnet for tilmelding til en Campus Camp, der med udgangspunkt i bootcamp-modellen er målrettet de studerende på Campus Grindsted. Campus Camp kan interesserede også læse mere om og tilmelde sig på www.magion.dk.

Grundlæggende er MAGION Bootcamp ALL INCLUSIVE:
• 9 x udendørs fællestræning med Rikke Vinbech
• 2 x træningsplaner
• 1 x individuel kostplan
• 2 x kropsanalyse
• 8 uger med fri adgang til MAGION Fitness
• 8 uger med fri adgang til svømmehallen
• 1 stk. frugt efter hver træning
• gratis oprettelse på medlemskab

Programmet for de to forløb ser således ud.

MAGION Bootcamp ALL INCLUSIVE #1
Træningen foregår 6 torsdage fra kl. 18-19 og 3 søndage fra kl. 9-10.
Torsdage: 17/8 – 24/8 – 31/8 – 7/9 – 14/9 – 21/9
Søndage: 27/8 – 10/9 – 24/9

MAGION Bootcamp ALL INCLUSIVE #2
Træningen foregår 6 torsdage fra kl. 19.10-20.10 og 3 søndage fra kl. 10-11
Torsdage: 24/8 – 31/8 – 7/9 – 14/9 – 21/9 – 28/9
Søndage: 27/8 – 10/9 – 24/9

Interesserede kan kontakte MAGION Fitness på 3222 4962 eller fitness@magion.dk