Tre foreninger går sammen om lotteri


Sidste år skæppede det særdeles godt i klubkassen hos GGIF Fodbold, da man afholdt et vellykket lotteri med stor opbakning fra de lokale virksomheder.

Succesen har nu ført til en dialog i GGIF, og det er nu besluttet, at gymnastik, håndbold og fodbold går sammen om at lave et lotteri i 2021.

I de tre foreninger er man således blevet enige om at slå pjalterne sammen og gøre en fælles indsats. På den måde satser udvalget på at kunne nå endnu bredere ud og arbejde for den fælles ånd, der er i GGIF.

– Meningen med lotteriet er, som sidste år, at få skaffet nogle penge til foreningerne, der helt naturligt oplever udfordringer i forbindelse med coronakrisen, lyder det fra lotteriudvalget, der består af Carsten Riemann, Mads Helbo, Kris Skriver, Martin Østergaard, Ole Rimmer Donslund og Sten Bang.

De repræsenterer således de tre foreninger og håber at kunne gentage sidste års succes, således at man kan hjælpe med at holde hånden under foreningerne.

– På den måde er målet, at der også fremadrettet er livlig aktivitet i de tre foreninger til gavn for de mange medlemmer og for byen, lyder det fra udvalget.

Håbet er naturligvis at det lokale erhvervsliv igen vil støtte op om ideen, og meningen er også, at medlemmerne skal aktiveres, når lodderne skal sælges.