Tre priser skal sætte fokus på samskabere

Arkivfoto


Børnenes Hovedstad har sat sig for at finde og hylde de personer, der bidrager til at børn lærer gennem leg og at børn bliver skabende verdensborgere. Derfor beder kontoret på Gammelbro i Billund om hjælp til at finde tre potentielle prismodtagere:

– Årets unge samskaber, som er en ung mellem 13 og 20 år bosiddende i Billund kommune

– Årets pædagogiske samskaber, som skal findes blandt pædagogiske fagprofessionelle ansat i dagtilbud, skole eller fritidstilbud samt frivillige i Billund kommune, og

– Årets business samskaber, som er en virksomhedsejer, en medarbejder, og/eller en iværksætter i Billund kommune.

– Priserne har til formål at anerkende samskabere i Billund for deres ekstraordinære indsats i Billund kommune, og som er bidragende til at løfte visionen om Børnenes Hovedstad. Vi vil sætte fokus på de gode pædagogiske samskabere, business samskabere og unge samskabere i Billund. Det er mennesker, der er med til at børn lærer igennem leg og at børn bliver skabende verdensborgere. Det er de mennesker, der er med til at løfte niveauet i Billund Kommune. Der er rigtig mange i Billund Kommune. Lad os hylde de allerbedste, lyder det fra Børnenes Hovedstad.

Vinderne af priserne modtager foruden den fine pris, en gave til en værdi i omegnen af 1000 kr og indstillingerne skal være Børnenes Hovedstad i hænde senest med udgangen af juni.