Tulipaner til overpris – i en god sags tjeneste

Tulipansalget fra Lions Billund Grindsted gav i år et overskud på 35.000 kroner.


Igen i år forsøger Lions Club Billund Grindsted at samle kroner i kassen ved at sælge tulipan-buketter til let opskruet priser.

Således kom der i den forgangne uge godt med ordrer ind fra sidste års kunder, og modtagelsen af ordrer fortsætter i næste uge. For det er et godt formål man støtter, når man køber en buket med 10 tulipaner til en hundredekroneseddel. Lions Club bruger nemlig pengene til at gennemføre eksempelvis aktiviteten “Du Vælger Selv”, der er rettet mod folkeskoleelever, som på en særdeles realistisk måde oplever livets barske sider.

– Ved sidste års arrangement havde vi en ung fange fra Sdr. Omme Statsfængsel, der fortalte om hvordan han var havnet der, fortæller Niels Kr. Refstrup fra Lions Club Billund Grindsted.

Sidste års tulipan-salg indbragte lidt over 30.000 kroner til den lokale Lions Club, som er klar til at komme ud med årets buketter i slutningen af uge 13.

– Så kan man nyde buketten hele påsken, siger Niels Kr. Refstrup. Han tager imod bestillinger den kommende uge på 2087 7246 og det samme gør Julius Guttesen på 2021 8263