Uafgjort i spændende hjemmekamp


Der var kortuddeling af de mere sjældne, da Grindsteds førstehold i weekenden tog imod Stjær i fodboldens serie 1. Hele 5 gule og et rødt kort blev det til til hjemmeholdet, mens der faldt en enkelt advarsel til gæsterne.

Træner Jimmy Søndergaard har ingen kommentarer til dommerens præstation, men derimod til sit holds:

– Vi får fra start sat modstanderne under pres og kommer også til nogle rigtig store chancer. De blev desværre misbrugt på det skammeligste. Efter 20 min troede de fleste af os på Grindsted stadion, at vi fik tildelt et straffespark, da Mads Horsted blev nedlagt i feltet. Men helt uforståeligt fik han i stedet gul kort for film, siger Jimmy Søndergaard.

Holdene gik til pause ved stillingen 0-0 og for hjemmeholdet blev anden halvleg én lang rutschetur:

– Vores rytme blev konstant brudt med alle de gule kort vi fik, men alligevel kom vi til den ene store chance efter den anden, så jeg synes faktisk det var ren utur, at Stjær så scorede til 1-0 efter 62 min, forklarer træneren.

7 minutter før tid fik Nikolaj Poulsen udlignet for GGIF, men minuttet efter blev der dømt straffespark til Stjær – og et medfølgende rødt kort til Grindsted-keeper, Jan Kristensen. Med en helt fantastisk redning lykkedes det dog målmands-vikar, Stefan Laursen, at redde det ene point.

Dagens spiller blev for anden kamp i træk Peder Kruse.

Grindsted ligger nu på tredjepladsen i rækken før udekampen i morgen aften mod Silkeborg Kammeraterne.