Udsolgt til standup-show i Billund

Conrad Molden.

Du har måske set små reels eller videoer med ham på de sociale medier. Englænderen, der nu gennem flere år er bosat i Danmark og som tager pulsen på forskellen mellem danskere og englændere, og dét endda på en særdeles finurlig måde – på ægte danglish.

Fredag aften giver han show i Billund Idrætscenter foran 300 publikummer, og dermed kan BIC melde alt udsolgt til showet.

Det er centerleder Karsten Sommer, der selv har taget initiativ til at få Conrad Molden til Billund:

– Jeg kontaktede hans agent efter at jeg havde set ham optræde i Odense. Jeg ville meget gerne have ham til Billund og optræde, og det ville han heldigvis meget gerne, siger Karsten Sommer.

At Conrad Molden kan optræde for en udsolgt hal i Billund, undrer ikke centerlederen:

– Jeg tror at Conrad Molden – udover at være en fantastisk sjov stand-up’er – også appellerer til de mange internationale borgere i Billund. Han sætter ord på de mange forskelligheder – og ligheder – der er på danskere og internationale, samt ikke mindst de mange finurligheder der er i det danske sprog, siger Karsten Sommer.

De næste store events i Billund Idrætscenter-regi er MGP festen den 24. februar og StandUp med Torben Chris den 6. april.