Lokale ejendomsmæglere har haft et travlt 2023

De lokale ejendomsmæglere i Billund kommune havde tur i den i 2023. I alt blev der handlet 423 boliger i Billund kommune – af dem stod alene Nybolig Billund/Grindsted for 180 handler.

– Det var et okay år, lyder det med et beskedent smil fra den ene af ejendomsmæglerparret, Lene Møller Kristensen, der ejer den lokale Nybolig-filial sammen med Lene Eg Madsen.

Ifølge Lene Møller begyndte 2023 dog temmelig sløvt, men pludselig kom der gang i salget i løbet af foråret, og så er det ellers galoperet afsted resten af året. Alene i de sidste måneder fik Nyboligs kunder skrevet under på 60 hushandler i Billund kommune – hvilket i øvrigt resulterede i en pæn portion penge til velgørende formål lokalt.

Og det er især Billund by, Nybolig, har solgt huse i. Medregnet i antallet af solgte huse hos dem er også fritidshusene i Lalandia, der står for en pæn portion af 2023-handlerne.

– Men der er virkelig også gang i hussalget i Billund by. Det fortsætter derudaf og i dag tager det max 3-4 måneder at sælge et hus i 7190 Billund, siger Lene Møller Kristensen, der i flere år har fulgt fremgangen på tætteste hold.

Ifølge hende er huskøberne både lokale, der flytter i nyt, og rigtig mange tilflyttere udefra – både fra resten af Danmark og fra resten af verdenen. Og der er en simpel forklaring på den store tilflytning:

– Den internationale skole i Billund. Ingen tvivl om det. Den trækker rigtig, rigtig mange til og det fortsætter, siger Lene Møller Kristensen, der sammen med Lene Eg Madsen, satser på 200 solgte huse i 2024.

Så mange handler gennemførte de lokale mæglere i 2023:

home Grindsted 103

Nybolig Billund 96

Nybolig Grindsted 84

Estate Billund 66

home Billund 26

EDC Domus Grindsted & Billund 21

RealMæglerne Erling Nielsen 19

BoGodt Mægleren 8

Kilde: Boligsiden