Uhyggeligt og hyggeligt på én gang

Lord Vampire, Spøgelsesparret eller Den Skøre Professor er blandt dem der huserer i LEGOLAND i den kommende uge.


Igen i år spreder uhyggen sig i LEGOLAND, når forlystelsesparken inviterer indenfor til Halloween i efterårsferien i næste uge.

De kreative folk i LEGOLAND Billund har forvandlet den ellers så venlige park til en lidt mere dyster og mystisk version af sig selv. Kæmpeedderkopper, fæle hekse, en tosset vareulv og den magiske troldmand er blot nogle af de væsener, der flytter ind i LEGOLAND i forbindelse med Halloween.

Fra mandag til fredag vil Monster & Joakim underholde parkens mindste gæster med et forrygende quizshow. Alle børn har mulighed for at stille op i Monsterquizzen – men det er med livet som indsats, for taber man, bliver man spist af det evigt sultne, grønne Monster. Herudover kigger Troldmand Merlin forbi Halloween scenen og laver magiske trylletricks, der vil få selv mor og far til at gøre store øjne.

Besøgende kan desuden dyste om at bygge den uhyggeligste halloween LEGO- model eller tage et selfie med selveste Lord Vampire, Spøgelsesparret eller Den Skøre Professor. Og så er der præmier på højkant til de modige børn, der finder de drillende spøgelser i Miniland eller tør gå på opdagelse i Monsters Halmballe-labyrint. Hvis man ikke laver ballade, får man gaver og lækkerier med sig hjem i sin Gys eller Guf pose. Pengene fra salget af poserne går til Merlins Magiske Tryllestav, der hjælper familier, som har det svært, til at få sjove, uforglemmelige oplevelser.

Udover at parken vil være pyntet med tusindvis af farvestrålende græskar, er det igen i år muligt at udhule sit eget personlige græskar i græskarteltet. Også her går pengene fra salget til Merlins Magiske Tryllestav. I Halloween værkstedet er det desuden muligt at male på græskar, lave ballon-spøgelser og masser af andre skræmmende sjove kreationer, som børnene kan tage med hjem som et minde fra dagen, hvis de tør.

Udover at lave magiske trylletricks på Halloween scenen vil Troldmand Merlin sidst på ugen lukke parken med et festligt Halloween fyrværkeri.